Nyheter

Nyheter / Press

Clear Channel anställer digital specialist.

Just nu pågår en massiv utbyggnad av Clear Channels digitala riksnätverk, vilket kommer fortsätta med samma kraft under 2017. En naturlig följd av detta är en ökad efterfrågan från våra kunder kring hur man på bästa sätt utnyttjar digitalt utomhus. Clear Channel har därför anställt Karl Höglund som Digital Specialist, med uppdraget att hjälpa kunderna att utnyttja det digitala utomhusmediet optimalt.

Läs mer
Nyheter / Press

Nytt säsongsrekord för Stockholm City Bikes med 24 % fler lån.

I måndags den 31 oktober var sista dagen på säsongen för Stockholm City Bikes - ett tydligt tecken på att hösten är över och vintern stundar. Glädjande nog kan vi konstatera att cyklarnas populäritet fortsätter att öka – vilket i förlängningen ger en positiv effekt för såväl miljön som hälsan för Stockholmarna.

Läs mer
Nyheter / Press

Störst blir större när Clear Channel bygger ut sitt digitala riksnätverk.

I september 2011 lanserade Clear Channel Sveriges första digitala utomhusnätverk i Stockholms tunnelbana. Sedan dess har nätverket vuxit över hela landet - och nu når vi en ny milstolpe för digital utomhusreklam i Sverige. På måndag den 19 september, fem år efter lanseringen, tänder vi våra första digitala skärmar i Stockholms gatumiljö.

Läs mer
Nyheter

Stockholm City Bikes mot rekordår.

Inför Citybikes-premiären i år valde vi på Clear Channel att göra en extra satsning på att lyfta fram våra lånecyklar. Resultatet blev att cyklarna nu pryds med budskapet ”Vi älskar Stockholm”, i regnbågens alla färger. Fyra månader in i City Bikes-säsongen ser det också ut som att Stockholms lånecyklar går mot ett nytt rekordår.

Läs mer
Nyheter / Hållbarhet

Clear Channel fortsätter att älska Stockholm i ny reklamkampanj.

Inför Citybikes-premiären i år valde vi på Clear Channel att göra en extra satsning på att lyfta fram våra lånecyklar. Resultatet blev att cyklarna nu pryds med budskapet ”Vi älskar Stockholm”, i regnbågens alla färger. Nästa steg, i att berätta om hur vi ger tillbaka i staden, börjar idag när vi går upp med en egen utomhuskampanj på samma tema.

Läs mer