play-spectacular.jpg
Nyheter / Press

Clear Channel lanserar nya digitala storformatet Play Spectacular vid Sveriges viktigaste knutpunkt.

Vi på Clear Channel har under hösten fortsatt utbyggnaden av vårt digitala riksnätverk med lanseringen av digitala skärmar i gatumiljön i Stockholm. Nu tar vi ett nytt offensivt steg och lanserar ett digitalt storformat, Play Spectacular, placerad vid Sveriges i särklass viktigaste knutpunkt – T-centralen.

”T-centralen är Sveriges tveklöst viktigaste arena vad gäller flöden av människor. Vi är därför mycket stolta över att vi nu kan erbjuda ett premiumformat på en ny central knutpunkt i Stockholm: den nya huvudentrén till Citybanan och T-centralen, säger Ola Klingenborg, VD Clear Channel Sverige, och fortsätter:

”Det här blir kronjuvelen i vårt redan starka digitala riksnät, och det innebär även att vi tar ett steg mot andra, större, digitala format som vi tidigare inte fokuserat på”

Ola Klingenborg

Den nya skärmen, som tändes igår den 7 november, är placerad i den nybyggda stationsentrén till T-centralen i direkt anslutning till T-centralens södra biljetthall. Den nya ingången, som är belägen på Klarabergsgatan, kommer på sikt även vara huvudingång till Citybanan. Skärmen är cirka 30 kvm stor (11,5×2,6 m) och den första kunden är Samsung.

”Parallellt med den här lanseringen pågår en massiv utbyggnad av Clear Channels befintliga digitala riksnätverk. Som marknadsledare driver vi den här utvecklingen och kommer löpande lansera digitala skärmar på gator och torg över hela Sverige”, säger Ola Klingenborg, VD Clear Channel Sverige.

Ring oss

08-522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se