Om Clear Channel

Clear Channel Sverige är en del av Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) Vi är ett av världens största utomhusreklambolag med en bred portfölj bestående av närmre 500 000 klassiska och digitala ytor i 26 länder. Vi finns i Asien, Europa, Latinamerika och Nordamerika och når dagligen miljontals människor.

Pionjärer utomhus sedan 1879.

Vi på Clear Channel drivs av en kärlek och passion för kommunikation mitt i den publika miljön. I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika. På så sätt kan vi också själva fortsätta att växa och utveckla nya inspirerande sätt att nå fram i stadsmiljön. Vi gör helt enkelt våra kunder framgångsrika och stadsmiljöer mer dynamiska. Och vi behövs. Idag när våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation.

Utomhusreklam är mycket mer än affischer i stadsbilden, det är idag en av de mest spännande kanalerna för kreativ marknadsföring som existerar. Utomhus är inte heller bara utomhus – det är ofta också inomhus, till exempel i köpcentrum och i tunnelbanan. Och de digitala möjligheterna är gränslösa!

Som marknadsledare har vi ett ansvar.

De produkter vi skapar måste upplevas som otvungna och naturliga i stadsmiljön. Men vi nöjer oss inte med det. Tillsammans med Sveriges städer utvecklar vi nya innovativa sätt att nå ut i stadsmiljön. Vi var bland annat först ut med lånecyklar – i Sverige, men även ute i världen. Det är också vi som sedan många år ser till att du inte störs av regn och rusk när du väntar på bussen. Och vi ser till att vi som kollegor växer tillsammans så att vi kan fortsätta att utveckla det media som vi så passionerat brinner för.

Det är så vi säkerställer att vi kan fortsätta att vara världens ledande utomhuspionjärer även i framtiden.

Vill du jobba hos oss?

Drivs du också av kärlek och passion för kommunikation? Har du ett starkt inre driv samt en vilja att prestera på topp? Vill du jobba på ett av Sveriges ledande medieföretag?

Våra lediga tjänster hittar du här!

Ring oss

08-522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se