dsc01001.jpg

Jobba hos oss

På Clear Channel drivs vi av en kärlek och passion för kommunikation. Vi befinner oss i en intensiv digitaliseringstransformation och utomhusreklam är kanske mer intressant och relevant än någonsin.

I vår värld är utomhusreklam både ett självklart och inspirerande inslag i stadsbilden. Genom att vi hjälper våra kunder att nå ut med rätt budskap i rätt miljö, bidrar vi till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika.

Clear Channel i Skandinavien har ca 210 medarbetare varav ca 160 i Sverige. Vi är också en del av Clear Channel Outdoor som är representerade i 31 länder på tre kontinenter.

Stort ansvar – stora möjligheter att påverka
På Clear Channel ska människor kunna trivas, växa, må bra och utmanas. Vi har stora ambitioner och sätter alltid ribban högt. Därför är det viktigt för oss att erbjuda dig rätt förutsättningar för att både må och prestera bra. Med flexibla arbetstider och tillit till våra medarbetare förväntar vi oss att du tar ett stort eget ansvar och ger dig goda möjligheter att påverka din egen arbetsdag.

Kreativ arbetsmiljö och goda samarbetsmöjligheter
Vi strävar efter att erbjuda en arbetsmiljö som stimulerar kreativitet och samarbete mellan kollegor, team och länder. I vårt uppdrag och våra kontaktytor är vi både lokala, skandinaviska och globala, vilket ger fina förutsättningar för spännande karriärvägar.

Vi tar pulsen på våra medarbetare
Kultur- och ledarskapsfrågor är centrala för oss på Clear Channel och de genomsyrar allt vi gör. För att ha en bra och aktuell uppfattning om hur våra medarbetare trivs, mår och om de har rätt förutsättningar att utföra sitt jobb tar vi regelbundet pulsen på hela företaget genom snabba frågor i en app. Resultaten följs sedan upp varje månad på teamnivå men också på våra månatliga möten för hela organisationen.

Är vi något för dig?

Tror du att vi kan vara ett spännande nästa steg för dig? Kul! Under Lediga tjänster kan du se vilka öppningar som finns just nu. Under Vårt sätt kan du också läsa mer om vad vi värdesätter högt hos alla som jobbar hos oss. Vi hörs!

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se