2-3360.jpg

Vad vi erbjuder

Förutom att erbjuda dig utvecklande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsmiljö har vi också förmåner anpassade efter var i livet du befinner dig och vilka intressen du har. Här är några exempel:

Friskvård
Träning och hälsa tycker vi är kul och viktigt. Med 3000 kr i friskvårdsbidrag vill vi bidra till just din favoritaktivitet. Vi har också ett gym i huset på huvudkontoret i Stockholm som du får nyttja helt gratis!

Förmånsportalen Benify
Vi är anslutna till Benify vilket betyder att du får tillgång till en mängd förmåner och rabatter. Där kan du exempelvis ansöka om bruttolöneavdrag för exempelvis ögonlaseroperationer. Via Benify kan du också se hur mycket din totala ersättning är när du jobbar på Clear Channel – för den är såklart mer än bara lönen.

Tjänstepension, föräldralön och försäkringar
Vi erbjuder tjänstepension enligt ITP-avtalet och via Benify kan du också få tillgång till den elektroniska rådgivningstjänsten Lifeplan. Vi erbjuder föräldralön för föräldralediga arbetstagare och som anställd är du givetvis försäkrad.

Kollektivavtal
Ett kollektivavtal har stora fördelar för dig som arbetstagare. Via kollektivavtal får du tillgång till ännu fler förmåner i arbetet och det ger dig större inflytande över din arbetssituation. Vi tycker att detta är viktigt och har därför slutit kollektivavtal med Unionen och Almega tjänsteföretagen.

Semester, arbetstidsförkortning och lediga dagar 
Om du har ett målstyrt arbete där övertidsersättning är inkluderad i lön har du 30 dagars semester. Om du däremot har en roll där det utgår övertid har du 25 dagars semester (exempelvis som distributionsmedarbetare). Utöver semester erbjuder vi två arbetstidsförkortningsdagar efter 1 års anställning. Vi har också några extra dagar per år som vi håller kontoret stängt i samband med storhelger.

Förmånlig lunch via Rikskortet
Vi erbjuder möjlighet till subventionerad lunchförmån.

Kontor
Vårt skandinaviska huvudkontor ligger i fina lokaler i hjärtat av Stockholm, på Birger Jarlsgatan 43.

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se