ingka-centres-vasteras.webp
Nyheter / Press

Nytt köpcentrumavtal stärker Clear Channels digitala räckvidd och köpnära erbjudande.

25/9-23
Clear Channel blir ny mediepartner till sju av landets största handelsplatser. Samarbetet stärker Clear Channels digitala närvaro, från norr till söder, med attraktiva och köpnära placeringar.

Samarbetet med köpcentrumen inleds under hösten 2023 och omfattar Avion Shopping i Umeå, Birsta City i Sundsvall, Erikslund Shopping Center i Västerås, Kungens Kurva Shoppingcenter i Stockholm, i-Huset i Linköping, Shopping Park Kållered i Göteborg samt Älmhult Handelsplats.

Med över 400 butiker erbjuds en mix av lokala och ledande butikskedjor som tillsammans lockar över 20 miljoner besökare årligen. Samarbetet innebär också att Clear Channel bidrar till att stärka köpcentrumens vision om att skapa inspirerande mötesplatser och som erbjuder varumärken en attraktiv och köpstark miljö att synas i.

Avtalet omfattar över 120 digitala samt närmare 20 stycken klassiska reklamskyltar på de bästa placeringarna där synlighet och besöksflödet är som starkast.

Med marknadens bästa digitala räckvidd kan vi nu erbjuda våra kunder en ännu starkare plattform för varumärken som vill nå fler och komma närmare köptillfället

Claes Kugelberg, kommersiell direktör, Clear Channel.
tets-birsta-sundsvall-image-1.webp