tunnelrun.jpg
Showcase

Stockholm Tunnel Run – Lidingöloppet

Lidingöloppet arrangerar ett 8 kilometer långt lopp i tunnlarna under Stockholm.

Stockholm Tunnel Run Citybanan 2017 arrangeras av Lidingöloppet och Trafikverket tillsammans med IFK Lidingö Friidrott och IFK Lidingö SOK. Loppet är ca 8 km långt, varav 6 kilometer är belägen under mark i den nya tunneln vid Citybanan. Loppet har plats för ca 40.000 löpare och starten går vid Karolinska Institutet och mål sker på Medborgarplatsen på Södermalm. Medarrangör är Midnattsloppet.

Clear Channel är med och stöttar Stockholm Tunnel Run Citybanan med reklamutrymme i Stockholm City och utformar, producerar och placerar även ut kart- och informationsskyltar för att deltagare enkelt ska hitta rätt plats och område på arenor vid start och mål. Lidingöloppet har efter ansökan till Trafikverket fått möjligheten att använda Citybanans service och utrymningstunnel som arena för loppet Stockholm Tunnel Run – Citybanan. Motionsloppet Stockholm Tunnel Run Citybanan kommer bara att ske en gång, sedan förblir tunneln stängd för allmänheten.

­Vi kommer att få mycket hjälp med exponering innan loppet och på så sätt attrahera så många löpare som möjligt. Medieutrymmet är primärt reklamskyltar i tunnelbanan vilket också är en bra koppling till själva loppet som genomförs under mark i Stockholm City. Genom Clear Channel och deras kompetens inom medieexponering kommer vi att få väldigt bra möjligheter att synas för alla målgrupper, säger Tomas Hoszek Generalsekreterare för Lidingöloppet.

Tomas Hoszek, Generalsekreterare för Lidingöloppet.

För mer inspirerande case beskök vårt inspirationsgalleri.

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se