Nyheter

Nyheter / Insikter

The next and the beyond

2020 har varit ett annorlunda och utmanande år som samtidigt öppnat upp nya möjligheter för den som hållit sig nära sina kärnvärden och upprätthållit kommunikationen med sina målgrupper i en mix av online- och offlinekanaler.

Läs mer
Nyheter / Press

Claes Kugelberg ny kommersiell direktör för Clear Channel Skandinavien

Clear Channel rustar inför framtiden och reducerar antalet skandinaviska chefsroller för att bli snabbare och tydligare. Bolagets nuvarande europeiska utvecklingsdirektör Claes Kugelberg kallas hem för att tillträda en nyinrättad roll som skandinavisk kommersiell direktör. Kugelberg kommer ansvara för såväl utvecklingen av företagets reklamkundsrelationer som dess övergripande kommunikations- och positioneringsarbete. Rollen ingår i den skandinaviska ledningsgruppen och Kugelberg rapporterar till bolagets skandinaviska vd Henriette Zeuchner.

Läs mer
Nyheter / CSR, Kampanjer och Press

Clear Channel partner till Stockholm Pride 2020 

Clear Channel går in som partner till Stockholm Pride 2020 för att bidra till att Pridefestivalens budskap får stor synlighet på gatorna runt om i Stockholm City även i år, när den fysiska festivalen ställs om till ett digitalt event.

Läs mer
Nyheter / Press

Clear Channel lanserar POP Classic Proof of Posting

Vi på Clear Channel vill alltid att du som kund ska ha full överblick över dina kampanjer. Därför lanserar vi under vecka 26 en ny version av POP, Proof of Posting, för vår klassiska produkt adshel. Flera av våra produkter kommer efter hand att inkluderas i den nya POP-rapporten.

Läs mer
Nyheter

Clear Channel är stolt sponsor av Hemmavasan 2020.

I år sätter coronaviruset käppar i hjulet för Cykelvasan och Ultravasan. Men det blir ett riktigt lopp i år också, bara lite annorlunda. Clear Channel fortsätter vara mediepartner till Vasaloppet och i sommar, för första gången i historien, flyttar loppet ut till allas egna favoritstigar. 

Läs mer
Nyheter / Press

Framtidens kommunikatörer är här.

I onsdags presenterades vinnarna i Young Lions Sweden, digitalt på Facebook och på KOMMs hemsida. Tre kreatörspar kröntes till vinnare i kategorierna PR, digitalt och design: Paola Alonso Chapel, Mathilda Helenasdotter, Fjodor Brandt, Fredrik Sevandersson, Sofia Gustafsson och Maja Stampe.

Läs mer

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se