Nyheter

Nyheter / CSR, Hållbarhet

Malmö Locals.

Malmö Locals – en utomhusguide för lokala pärlor, genererad av malmöborna själva.

Läs mer
Nyheter / CSR, Hållbarhet

Stockholm Locals.

Stockholm Locals – en utomhusguide för lokala pärlor, genererad av stockholmarna själva.

Läs mer
Nyheter / CSR, Hållbarhet

Stockholm Locals blir Malmö Locals – en utomhusguide för lokala pärlor, genererad av malmöborna.

2020-04-02
Det är inte bara Stockholm som påverkas av coronakrisen. Därför har vi valt att ta initiativet Stockholm Locals vidare till nästa stad – Malmö. Många malmöbor uppmanar sina nätverk att på olika sätt stödja lokala företag, som restauranger och caféer, som kämpar under coronakrisen. Nu kan även malmöborna supporta sina absoluta favoriter genom att tipsa om dem i en digital utomhusguide.

Läs mer
Nyheter / Insikter

OOH – GREAT WAY OF SHARING IMPORTANT COMMUNITY MESSAGES.

We dare to say that no one has missed the news of the ongoing pandemic that is happening around the world at this very moment, and that is exactly how it is supposed to be. OOH plays an important role by being a trustworthy source when reaching out with important information.

Läs mer
Nyheter / Press

Så agerar vi för att hjälpa annonsörer under covid-19.

2020-03-20
Många varumärken står inför stora utmaningar i och med covid-19. Behovet av att kommunicera med sina målgrupper är för många lika stort som innan krisen och för vissa till och med större. Clear Channel agerar nu med kraft för att annonsörer fortsatt ska kunna marknadsföra sig med starka räckviddskampanjer.

Läs mer
Nyheter / Insikter

Influencer marketing + OOH = perfect match.

Unga personer är mer benägna att köpa en produkt eller tjänst som en känd person har rekommenderat eller marknadsfört. De är också mer benägna att lita på varumärken som marknadsför sig genom utomhusreklam. Detta är två av många faktorer som gör influencer marketing och utomhusreklam till en perfect match.

Läs mer
Nyheter / Insikter

Employer branding-kommunikationen flyttar ut.

I inledningen av 2020 har vi redan sett flera imponerande employer branding- och rekryteringskampanjer utomhus. Clear Channels marknadschef, Anna Wiksten, lyfter några av de trender som pekar mot att vi kommer se allt fler employer branding-kampanjer OOH under året som följer.

Läs mer

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se