Nyheter

Nyheter / Digitalt, Nya Produkter

Clear Channel stärker sin position som ledande digital utomhusaktör med ny storaffär.

Clear Channel och Agora, som är nischade på välbesökta citygallerier, har ingått ett avtal gällande över 100 digitala skärmar i Agoras köpcentrum runt om i Sverige. De nya placeringarna innebär en kraftig förstärkning till Clear Channels digitala riksnätverk och ligger i linje med företagets strategi att storsatsa på digital expansion.

Läs mer
Nyheter / Digitalt, Personalnyheter

Clear Channel anställer digital specialist.

Just nu pågår en massiv utbyggnad av Clear Channels digitala riksnätverk, vilket kommer fortsätta med samma kraft under 2017. En naturlig följd av detta är en ökad efterfrågan från våra kunder kring hur man på bästa sätt utnyttjar digitalt utomhus. Clear Channel har därför anställt Karl Höglund som Digital Specialist, med uppdraget att hjälpa kunderna att utnyttja det digitala utomhusmediet optimalt.

Läs mer
Nyheter / Hållbarhet, Lånecyklar

Nytt säsongsrekord för Stockholm City Bikes med 24 % fler lån.

I måndags den 31 oktober var sista dagen på säsongen för Stockholm City Bikes - ett tydligt tecken på att hösten är över och vintern stundar. Glädjande nog kan vi konstatera att cyklarnas populäritet fortsätter att öka – vilket i förlängningen ger en positiv effekt för såväl miljön som hälsan för Stockholmarna.

Läs mer
Nyheter / Digitalt, Nya Produkter

Störst blir större när Clear Channel bygger ut sitt digitala riksnätverk.

I september 2011 lanserade Clear Channel Sveriges första digitala utomhusnätverk i Stockholms tunnelbana. Sedan dess har nätverket vuxit över hela landet - och nu når vi en ny milstolpe för digital utomhusreklam i Sverige. På måndag den 19 september, fem år efter lanseringen, tänder vi våra första digitala skärmar i Stockholms gatumiljö.

Läs mer
Nyheter / Lånecyklar

Stockholm City Bikes mot rekordår.

Inför Citybikes-premiären i år valde vi på Clear Channel att göra en extra satsning på att lyfta fram våra lånecyklar. Resultatet blev att cyklarna nu pryds med budskapet ”Vi älskar Stockholm”, i regnbågens alla färger. Fyra månader in i City Bikes-säsongen ser det också ut som att Stockholms lånecyklar går mot ett nytt rekordår.

Läs mer

Ring oss

På 08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se