Nyheter

Nyheter / Press

OOH at its best – Clear Channel samlar branschen igen

4/11-22
Clear Channel samlar kunder och partners för en kväll omgiven av utomhusreklam när den är som allra bäst. Clear Channel tar med branschen på en inspirationsresa utöver det vanliga på Sergel Hub i Stockholm; OOH at its best.

Läs mer
Nyheter / Inspiration, Kampanjer

Coca-Cola skapar halloweenstämning med kreativ Fanta-kampanj

1/11-22
Coca-Cola skapar återigen en uppmärksammad och kreativ nationell halloweenkampanj för varumärket Fanta. Kampanjen syns i flera olika format, där stjärnplaceringen är en storslagen installation vid en av Stockholms innerstads mest välbesökta platser.

Läs mer
Nyheter / CSR, Hållbarhet och Kampanjer och Press

Utomhuskampanj mot sexköp – viktigt samarbete med Talita

28/10-22
Med stora möjligheter kommer stort ansvar. För Clear Channel innebär det bland annat att välja samarbeten och initiativ som gör skillnad på riktigt där samhällsviktiga budskap får ta plats i det offentliga rummet. En av dessa viktiga samarbetspartners är den ideella organisationen Talita som hjälper kvinnor att bli fria från prostitution och människohandel.

Läs mer
Nyheter / Inspiration, Kampanjer

The Be Company skräddarsyr sina kampanjer med Clear Channel

17/10-22
The Be Company, ett litet och relativt nytt varumärke, lyckades öka försäljningen genom att synas i butiksnära miljöer med Clear Channel. Varumärket använder Clear Channels plattform för att nå ut till målgrupperna nära försäljningsställen.

Läs mer
Nyheter / Press

Clear Channel stärker upp den skandinaviska ledningsgruppen

14/9-22
Efter ett fortsatt starkt 2022 med flera strategiskt viktiga kontrakt i hamn välkomnar Clear Channel Scandinavia nya namn och positioner till ledningsgruppen. Branka Solar tillträder rollen som ny skandinavisk Etableringsdirektör, samtidigt utses Claes Kugelberg till bolagets vice vd.

Läs mer
Nyheter / Press

Citycon väljer Clear Channel som mediepartner i Sverige

1/9-22
Clear Channel blir Citycons nya samarbetspartner för all medieförsäljning på den svenska marknaden. Tillsammans med Clear Channel vill Citycon utveckla det digitala medieerbjudandet, driva tillväxt och ta kundupplevelsen till nästa nivå.

Läs mer

Ring oss

08-522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se