stockholm-locals1-scaled.jpg
Nyheter / CSR

Stockholmarna sluter upp för att uppmärksamma lokala favoriter.

En vecka har gått sedan vi introducerade Stockholm Locals – en utomhusguide för lokala pärlor, genererad av stockholmarna själva. Sedan dess har många tagit chansen att tipsa om lokala aktörer som förtjänar att synas på våra digitala skärmar. Framför allt märks ett stort engagemang för restauranger och bagerier.

Genom utomhusguiden Stockholm Locals erbjuder vi en plattform där stockholmare kan tipsa andra om sina personliga favoriter, för att stötta verksamheter som riskerar att drabbas hårt av coronakrisen.

En vecka in i initiativet kan vi konstatera att människors vilja att stötta mindre aktörer är beundransvärd. Många har tagit sig tiden att engagera sig genom att sms:a in sina rekommendationer med motivering i olika stadsdelar i Stockholms innerstad, i Sundbyberg och i Solna. Tipsen har hittills lett till att ett urval av närmare 30 lokala småföretagare har uppmärksammats brett via våra digitala skärmar, med många fler på kö.

Kvarterskrogar skapar engagemang.

En bransch som har det tufft under coronakrisen är restaurangbranschen, vilket också är den bransch som flest har lämnat tips inom. Att köpa take-away från kvarterskrogar, bagerier och kaféer är populära rekommendationer.

Andra aktörer som just nu syns på skärmarna är frisörer, mode- och inredningsbutiker, träningsanläggningar och glassbarer.


Skicka in ditt tips!

Har du förslag på en lokal verksamhet som borde få chansen att synas på våra skärmar?

Sms:a Locals till 71120 och följ instruktionerna om hur du delar med dig av dina favoriter.

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se