3-scaled.jpg
Nyheter / CSR, Hållbarhet

Stockholm Locals blir Malmö Locals – en utomhusguide för lokala pärlor, genererad av malmöborna.

2020-04-02
Det är inte bara Stockholm som påverkas av coronakrisen. Därför har vi valt att ta initiativet Stockholm Locals vidare till nästa stad – Malmö. Många malmöbor uppmanar sina nätverk att på olika sätt stödja lokala företag, som restauranger och caféer, som kämpar under coronakrisen. Nu kan även malmöborna supporta sina absoluta favoriter genom att tipsa om dem i en digital utomhusguide.

Många malmöbor gör just nu allt för att stödja lokala företag såsom bageriet ned på gatan, frisörsalongen runt hörnet eller kiropraktorn som alltid lyckas få ordning på ryggen. Man uppmanar sitt nätverk att besöka verksamheten, hämta take away eller köpa presentkort.

För att ge malmöborna ännu större möjlighet att supporta sina favoriter lanserar vi nu även vår utomhusguide på våra digitala skärmar runt om i Malmö. Malmö Locals är för lokala pärlor, genererad av de främsta experterna – malmöborna själva. Via skärmarna uppmanas invånarna att sms:a in sina tips på mindre verksamheter som förtjänar stor uppmärksamhet. Tipsen visas därefter utifrån vart i stan skärmarna står.

Den vilja som finns att stötta lokala småföretagare i den extrema situation som vi befinner oss i är fantastisk. Med utomhusguiden Malmö Locals vill vi hjälpa alla som engagerar sig i ett fortsatt levande stadsliv att nå fler människor än i sitt eget nätverk.

Marta Tiberg, Marknads- och kommunikationsdirektör, Clear Channel Scandinavia.

Kampanjen startade i Stockholm, Solna och Sundbyberg den 31 mars i år och har alltså nu även lanserats i Malmö. Här finns mer information om initiativet, samt hur man går tillväga för att vara med och stötta sin lokala favorit.

Malmö Locals är ett initiativ skapat som en lokal guide för att sprida ordet om vår stads bästa restauranger, butiker, caféer och andra verksamheter.

Vill du vara med och få din lokala favorit att synas på våra skärmar?

SMS:A LOCALS TILL 71120.

Sms:et är kostnadsfritt. Eventuella avgifter från din operatör kan tillkomma

Kontakt.

Anna Wiksten

Head of Marketing Scandinavia

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se