Nyheter

Sofie Brange ny press- och kommunikationsansvarig på Clear Channel

Utomhusreklam tar marknadsandelar vilket skapar möjligheter för Clear Channel i Sverige. Som ett led i detta har Clear Channel förstärkt marknadsavdelningen med Sofie Brange. Hon tillträdde tjänsten som press- och kommunikationsansvarig den 22 maj.

Sofie Brange kommer närmast från JKL där hon främst jobbade med Corporate Communications. Hon har en bred bakgrund och har jobbat med såväl PR som Public Affairs.

Utomhusmarknaden genomgår stora förändringar för tillfället och jag ser fram emot att vara en del av den resan. Clear Channel är ett innovativt företag som kan leda förändringen i branschen, och jag hoppas kunna bidra i det arbetet, Sofie Brange, press- och kommunikationsansvarig, Clear Channel Sverige.

Clear Channel är den marknadsledande aktören i Sverige inom utomhusreklam och utvecklar ständigt sitt erbjudande, för att hela tiden ligga steget före, då mediekonsumtionen förändras i allt snabbare takt.

 För att fortsätta vara pionjärer och en trygg partner för både kommuner och kunder, jobbar vi hårt för att se till att vi har de bästa medarbetarna. Denna roll är viktig i ett skede när vi gör många bra och intressanta saker som förtjänar att få uppmärksamhet, säger Ola Klingenborg, VD för Clear Channel Sverige.

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se