hero-sweden-play-spectacular.jpg
Nyheter / Press

Kenneth Ek utsedd till VD för Clear Channel i Skandinavien

8/2-22
Clear Channel International utser Kenneth Ek till VD för den skandinaviska verksamheten och medlem i den europeiska ledningsgruppen.

Kenneth har haft rollen som interimistisk VD sedan oktober 2021, en lösning som nu blir permanent med omedelbar verkan. Den skandinaviska ledningsgruppen får också två nya medlemmar i form av landscheferna för Clear Channel i Norge och Danmark, Dennis Højland Nyegaard samt Karsten Rask Mikkelsen.

Jag är glad och stolt över att få förtroendet att fortsätta leda Clear Channels skandinaviska verksamhet. Med Dennis och Karsten i ledningsgruppen finns förutsättningar att fortsätta förstärka vår skandinaviska position och våra internationella helhetslösningar. Vi befinner oss i en oerhört spännande utvecklingsfas i alla tre länder och jag ser fram emot att, tillsammans med teamet, driva kunderbjudandet och verksamheten till nästa nivå.

Kenneth Ek, VD Clear Channel Scandinavia

Under våren sker en rad viktiga milstolpar som ytterligare befäster Clear Channels position som Skandinaviens starkaste räckviddsmedium. Utbyggnaden av de 420 reklamytorna i Stockholm Stad, som är en del av hyrcykelavtalet, är i full gång och innebär inte minst en viktig pusselbit i den digitala expansionen. Samtidigt satsar man stort för att driva utomhusmediet framåt genom att lansera ett programmatiskt erbjudande och smartare räckviddslösningar med hjälp av Clear Channel Radar.
 

 – Vi har redan mediemarknadens bästa räckvidd. Nu är vi redo att fortsätta utveckla vårt erbjudande och möta våra kunders efterfrågan genom att bygga ut vår digitala plattform, erbjuda smartare räckviddslösningar och lansera vår programmatiska satsning, avslutar Kenneth.    

 

kenneth-ek-scaled.jpg

Kontakt

Anna Wiksten

Chief Marketing Officer