henriettezeuchner.jpg
Nyheter / Press

Henriette Zeuchner lämnar Clear Channel

Efter drygt 2 år som skandinavisk VD väljer Henriette Zeuchner att lämna Clear Channel. Henriette, som tog klivet från TV-branschen över till utomhusbranschen hösten 2019 strax innan pandemin bröt ut, har lett ett omfattande förändringsarbete inom Clear Channels skandinaviska verksamhet. Fokus har varit ökad effektivitet, kortare beslutsvägar och ökat kundvärde. Ett resultat av detta arbete är att Clear Channel har minskat såväl antalet chefslager som chefer och byggt en skandinavisk organisation som är väl rustad för framtiden.

Åren och marknadskollapsen som följde pandemin har varit krävande och utmanande, men samtidigt enormt lärorika. Jag har lärt känna många fantastiska kollegor och tillsammans har vi byggt och rustat bolaget för framtiden. Nu ser vi äntligen en kraftfull återväxt på marknaden, och jag är stolt över att vi kommer ur krisen starkare och bättre positionerade än någonsin, säger Henriette Zeuchner.

När nu tiden slutligen kommit för mig att se över min egen roll i vår framtida organisation, har jag efter moget övervägande tillsammans med vår globala ledning fattat beslutet att det är dags för mig att kliva åt sidan. Jag lämnar bakom mig ett fantastiskt bolag och människor som jag är otroligt stolt över att ha varit ledare för under denna oerhört speciella tid, fortsätter Henriette.

Ny interimistisk VD för Clear Channel Skandinavien blir Kenneth Ek som idag är CFO och vice VD.

Henriette har gjort mycket betydande insatser för Clear Channel de senaste två åren och det känns naturligtvis tråkigt att hon idag lämnar oss, säger Kenneth Ek.

Vi är ute på andra sidan efter pandemin och vårt fokus nu är att fortsätta den kraftiga tillväxtresa som vi hade innan pandemin slog till 2020, avslutar Kenneth

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se