Nyheter / Produktnyheter

Fullsatt full fart digital

Vårt digitala erbjudande växer så att det knakar. Under hösten välkomnade vi inte mindre än tre nya orter i vårt digitala nätverk. Nu är det dags för ytterligare två, när även Skellefteå och Hässleholm kommer att få nya digitala skyltar på gator och torg. Fortsatt full fart framåt alltså!

Skellefteå & Hässleholm

2020 – 01 – 15

En utmärkande styrka med utomhusreklam är möjligheten att nå ut brett och till många runt om i hela landet. Därför är vi väldigt glada över att nu utöka vårt digitala nätverk med nya skyltar i både Hässleholm och Skellefteå!

Lidingö

2020 – 11 – 25

Att vi poppar upp i både större och mindre orter över hela landet är viktigt för att vi ska kunna erbjuda en rikstäckande, digital produkt. Vi är dessutom måna om att finnas både i och utanför staden för att kunna möta människor där de jobbar, tränar, shoppar, reser och bor. Ett exempel på det är det här nytillskottet på Hälsans ö, Lidingö!

Karlstad, Norrtälje & Åre

2020 – 11 – 12

Vi fortsätter att poppa upp i större och mindre orter mot vårt mål att bygga oslagbar räckvidd i hela landet. Med det lanserar vi inte mindre än tre nya play-orter: Karlstad, Norrtälje och Åre. Detta innebär att vi nu har digital räckvidd i samtliga av Sveriges topp 20-städer.

Borås

2020 – 10 – 16

I år har vi utökat vårt digitala nätverk med inte mindre än 15 kommuner. Regnstaden och modemetropolen Borås är en av alla nya städer där vi nu får chansen att lysa upp både gator och torg.

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se