d3a5196.jpg
Nyheter / Press

Unik Digital expansion i Helsingborg

2018-11-23
24 nya Play Adshel tillkommer i Helsingborg i samband med att specialdesignade väderskydd uppförs i staden.

2019 kommer Helsingborg att börja köra med 22 meter långa Expressbussar som har eget spår (Helsingborgsexpressen – HEX förkortat) från Råå i söder till Dalhem i norr. Men redan under hösten 2018 börjar Clear Channels specialdesignade 22 meter långa väderskydd ta plats runtom i Helsingborgs stad.

Det specialdesignade skyddet är helt nytt och unikt för Helsingborg och i de centrala delarna förses nu väderskydden med digitala skärmar i ena gaveln med reklam i Clear Channels Play Adshel-format. 12 av HEX-skydden förses med dubbelsidiga digitala skärmar de övriga har klassiska analoga reklamaffischer. Totalt ska 40 stycken HEX-väderskydd byggas, varav hälften är redan färdiga och resterande uppförs under våren 2019.

Clear Channel har tjänstekoncessionsavtal med staden för att förse staden med reklamväderskydd, där nu detta specialväderskyddet är särskilt framtaget från Clear Channel för att matcha de långa bussarna. Påstigning kan göras såväl fram som i mitten och längre bak i bussen samtidigt och tack vare det långa väderskyddet får nu resenärer skydd från väder och vind.