adshel-busskur-3.jpg
Nyheter

Clear Channel vinner prestigeupphandling i Helsingborg

Fler och bättre väderskydd vid busshållsplatser, det blir resultatet sedan Clear Channel vunnit upphandlingen i Helsingborg Stad. Avtalet innebär att Clear Channel befäster sin starka position i Skåne för en lång tid framöver. Det nya avtalet börjar gälla från och med årsskiftet 2015/2016 och löper i 15,5 år och omfattar leverans och installation av över 100 nya moderna väderskydd under de kommande åren.

Clear Channel och Helsingborg Stad har haft ett långt och framgångsrikt samarbete när det gäller väderskydd vid busshållplatser. Att Helsingborg Stad nu väljer att fortsätta samarbetet med Clear Channel är ett kvitto på att staden ser Clear Channel som en långsiktig och pålitlig partner.

– Vi är glada och stolta över att Helsingborg Stad har valt Clear Channel som fortsatt leverantör av väderskydd. Vårt anbud ger staden både fler och mycket bättre väderskydd, vilket kommer att innebära ett lyft för såväl stadsmiljön som för resenärerna i kollektivtrafiken, säger Claes Kugelberg, Etableringsdirektör på Clear Channel Sverige

Under 2016 kommer de 100 befintliga väderskydden bytas ut mot nya, specialdesignade väderskydd med tydlig miljöprofil och låg energiförbrukning. Ytterligare 16 nya väderskydd kommer successivt att byggas. Utöver detta finns en option på 30 väderskydd under avtalets löptid.

– För oss på Clear Channel innebär det här att vi kommer kunna erbjuda våra kunder ännubättre exponeringsmöjligheter i Helsingborg. I och med att vi nyligen vunnit upphandlingen i Malmö befäster det här ytterligare vår starka position i södra Sverige med långa avtal i Skånes två största städer, säger Claes Kugelberg, Etableringsdirektör på Clear Channel Sverige

– Vi är mycket nöjda med att få nya specialdesignade väderskydd. De kommer att göra stor skillnad för en bättre och mer modern stadsmiljö i Helsingborg, säger Kristina Magnusson, stadsbyggnadsdirektör.