mg-8090-edit-1-scaled.jpg
Nyheter / Hållbarhet, Press

Utomhusreklam möjliggör Stockholms nya lånecykelsystem

Äntligen! Efter många långa turer är det nu klart att Stockholm får ett nytt reklamfinansierat lånecykelsystem, bestående av över 5000 elcyklar. Clear Channel tillsammans med partnern Marfina har tilldelats det 7-åriga kontraktet som är viktig pusselbit för att skapa en hållbar och dynamisk stadskärna i Stockholm.

Det nya systemet ska vara på plats 1 april 2022 och kommer vara ett viktigt tillskott för mobiliteteten i staden. De nya cyklarna är inte bara ett snabbt, säkert och miljövänligt sätt att resa utan det är också det i särklass billigaste sättet att resa i Stockholm. För 149 kr får du som resenär ett årsabonnemang som du kan använda dygnet runt, året om. Det kan jämföras med att ett abonnemang under ett år hos en känd elsparksleverantör skulle kosta över 6000 kr*.

Denna satsning på grön mobilitet möjliggörs av att cykelsystemet till största del finansieras av 350 nya klassiska och digitala reklamplatser på premium adresser i Stockholms Stad.

Vi vet att det finns en stor efterfrågan på snabba gröna transporter, vi kan se det på våra gator och torg och i den livliga debatt som pågår i staden. Vi är därför otroligt stolta över att vår reklamaffär kan vara med och bidra till ett dynamiskt och hållbart Stockholm.

Claes Kugelberg, komersiell direktör på Clear Channel Scandinavia

-För oss som utomhusaktör innebär det att vi ytterligare befäster vår position som det primära räckviddsmediet. Mer specifikt innebär kontraktet att vi kraftigt stärker vår närvaro på gator och torg i Stockholm stad, avsluter Kugelberg.

Kontakt

Anna Wiksten

Head of Marketing Scandinavia

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se