katarzyna-zabicka-2-scaled.jpg
Nyheter / CSR, Hållbarhet och Press

Clear Channel rekryterar hållbarhetsexpert för skandinaviska marknaden

16/12-22
Katarzyna Żabicka tillträder den nya rollen som Quality and Sustainability Developer. Därmed accelererar Clear Channel Scandinavia sitt hållbarhets- och kvalitetsarbete.

Clear Channel stärker upp sitt hållbarhets- och kvalitetsarbete ytterligare genom rekryteringen av Katarzyna Żabicka i rollen som Quality and Sustainability Developer, en roll som är ny för företaget.  

Żabicka kommer senast från WSP som miljö- och hållbarhetskonsult med fokus på strategiskt hållbarhetsarbete för både privata och offentliga aktörer inom bygg- och infrastruktursektorn. 

-Det känns otroligt kul att få förtroendet att leda och utveckla Clear Channels hållbarhetsarbete. Det är en spännande bransch och ett inspirerande bolag där hållbarhetsstrategin är nära kopplad till affärsnyttan och som använder sin plattform till att skapa nytta för samhället, säger Katarzyna Żabicka, Quality and Sustainability Developer, Clear Channel. 

Basen är i Stockholm, men rollen innefattar hela den skandinaviska marknaden med fokus på ISO-revisioner, hållbara leverantörskedjor och minskning av koldioxidutsläpp. Katarzynas breda kompetens och bakgrund matchar Clear Channels kvalitets- och hållbarhetsmål mycket väl.

Som en etablerad media- och infrastrukturpartner har vi ett tydligt mål om att bidra till att Skandinaviens städer blir trevligare, mer dynamiska och hållbara. Den nytillsatta rollen är en viktig förutsättning för att kunna accelerera Clear Channels miljö- och hållbarhetsarbete och utveckla de insatser som gör störst skillnad för staden, miljön och klimatet.

Kenneth Ek, VD på Clear Channel Scandinavia

Jag välkomnar med varm hand Katarzyna till oss och är säker på att hennes erfarenhet och kompetens inom området kommer bidra stort, säger Kenneth Ek, VD på Clear Channel Scandinavia. 

Den nya rollen kommer att ha en viktig funktion i samarbetet med våra leverantörer, för att tillsammans fortsätta utveckla hållbara lösningar kopplade till våra produkter och tjänster. 

Kontakt

Anna Wiksten

Chief Marketing Officer