nedrakning.jpg
Nyheter / CSR, Kampanjer och Press

Clear Channel partner till Stockholm Pride 2020 

Clear Channel går in som partner till Stockholm Pride 2020 för att bidra till att Pridefestivalens budskap får stor synlighet på gatorna runt om i Stockholm City även i år, när den fysiska festivalen ställs om till ett digitalt event.

Med anledning av rådande pandemi kommer årets upplaga av Stockholm Pride ställas om till en tre dagar lång digital festival. För att bidra till att så många som möjligt hittar till den nya evenemangsformen och för att säkerställa att Pridefestivalens budskap får stor synlighet i Stockholms innerstad också i år, kommer Clear Channel synliggöra festivalen på sitt nätverk av 300 digitala skärmar i gatumiljö, i tunnelbanan samt på storskärmen på Medborgarplatsen.

”När eventet i år, med hänsyn till människors hälsa och välmående, flyttas till digitala plattformar vill vi bidra till att människor hittar till eventet och att budskapen samtidigt får ta plats i vår fysiska utomhusmiljö, säger Marta Tiberg, Kommunikations- och Marknadsdirektör på Clear Channel.

”Fairness är ett av våra kärnvärden på Clera channel och därför känns det extra viktigt och kul att hjälpa Pride att nå många människor med sitt budskap”, avslutar Marta Tiberg.

Under juni har Prideanhängare skickat in sina berättelser och bilder om vad Pride betyder för dem. Dessa berättelser kommer visas på skärmar under hela v.31. Där kommer också festivalens många programpunkter att presenteras. Under själva paraden kommer en nedräkning till de olika punkterna och presentationer av inslagen att visas upp på skärmarna. 

”Vi är otroligt glada över samarbetet med Clear Channel. Det betyder väldigt mycket att vi tillsammans skapar synlighet för Stockholm Pride och hbtq-personer i det offentliga rummet i denna tid när det annars på många sätt är en utmaning. Vi hoppas att ännu fler genom detta hittar till Stockholm Pride Summer Stream under Prideveckan”, säger Vix Herjeryd, ordförande Stockholm Pride.

Info 
Stockholm Pride Summer Stream är en livesänd festival som pågår mellan fredag 31 juli och söndag 2 augusti. Festivalen kommer att innehålla streamade seminarier från Pride House, artistframträdanden från Pride Stage och nedslag från olika event runt om i Pride City. Festivalen kommer att vara gratis för alla att ta del av. 

Ring oss

08-522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se