live-benjamin-1-webb.jpg
Nyheter / Kampanjer, Press

Clear Channel engagerar unga över hela landet tillsammans med Benjamin Ingrosso

Tillsammans med Benjamin Ingrosso levererar vi nu en av årets största digitala live-upplevelse. På gator och torg runt om i Sverige, via tusentals av våra reklamskyltar, bjuder Benjamin personligen in till ett exklusivt framförande av sin nya låt Smile. Det är också enbart via skyltarna som fans har möjlighet att hämta hem en länk till den digitala spelningen.

’’För mig, precis som för hela kulturbranschen, har pandemin hindrat mig från att träffa mina fans och visa hur mycket jag uppskattar dem. Att kunna ta mig ut i landet igen, om bara så via skärm och för en kort stund känns det otroligt kul att få premiera denna låt som betyder otroligt mycket för mig, på detta kreativa sätt tillsammans med Clear Channel, säger Benjamin Ingrosso

Genom att kombinera klassiska och digitala format i olika miljöer, såsom på gator och torg, i shoppingcenter och i tunnelbanemiljön, förväntas kampanjen få ett högt observationsvärde och samtidigt driva aktivering. Kampanjen förväntas  engagera människor över hela Sverige för att så många som möjligt ska få ta del av låten som släpps som en exklusiv live-version via reklamskyltarna.

Vi vill hjälpa Benjamin förverkliga sin vision med släppet av hans nya låt och är väldigt stolta över samarbetet. Utomhusmiljön har fungerat som en frizon under pandemin, där folk har kunnat ta promenader om än med distans. Bland gator och torg runt om i landet har vi tusentals skyltar som vi nu använder för att bjuda svenska folket på underhållning i världsklass – helt kostnadsfritt.

Claes Kugelberg, kommersiell chef, Clear Channel.

Låten Smile, som först framfördes av Benjamin i Wahlgrens Värld, är från början skriven till systern Bianca som en hyllning till deras fina syskonrelation, men den handlar också om att sprida kärlek och hylla sina nära och kära. Efter stor efterfrågan är det äntligen dags att dela med sig av låten till fansen. En studioinspelad version av Smile släpps på Spotify först den 21 maj, men är alltså tillgänglig som en exklusiv live-version på Clear Channels hemsida redan från och med den 17 maj.

Länk till geokarta: https://www.clearchannel.se/benjamin/

Läs mer om kampanjen samt resultat: https://www.clearchannel.se/benjamin-ingrosso-x-clear-channel/

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se