sas-sverige-ab2-v38-2022-play-adshel-street-scaled.jpg
Nyheter / Inspiration

Clear Channel bjuder in till frukostseminarium om programmatic

5/5-23
17 maj dukar Clear Channel upp för frukost i sina lokaler på Birger Jarlsgatan 43 i Stockholm, och är redo för att mingla om programmatic, visa nyskapande programmatic-kampanjer och berätta mer om tekniken.

Det blir en inspirerande morgon med en fördjupning i vad som spås bli det nästa stora mediet att slå igenom programmatiskt, nämligen DOOH. Dörrarna öppnar 08:30 och då är det dags för mingel och en härlig frukost innan seminaret drar igång kl 09:00.

Agendan är fullspäckad med programmatiska DOOH-case. Sage & Archer (DSP) och Broadsign (SSP) kommer berätta om vilka styrningar som kan göras och dela insikter om trender och förväntningar på programmatisk utomhusreklam från andra marknader.

Case, knowhow, metodik, trender och förväntningar

Malin Erlberg, Commercial Manager Programmatic, inleder med ett inspirerande programmatiskt case kring Clear Channels skandianviska kampanj Metro Meditation. Vi får ett inblick i en omtalad, effektfull kampanj med fina resultat som nådde miljontals människor i Köpenhamns, Oslos och Stockholms tunnelbana.

Gido Andriessen från Sage & Archer (DSP) kommer djupdyka i hur man som köpare med hjälp av data och flexibilitet genom pDOOH kan få en mer träffsäker och relevant kampanj. Han kommer även gå in på hur detta används av köpare över hela Europa.

Slutligen kommer Arthur de Groot från Broadsign (SSP) att gå igenom ett case med en Brand Lift Study kring en programmatisk kampanj, visa hur kampanjen genomförts och metodiken för mätningen. de Groot kommer också dela med sig av de trender och förväntningar som märks av på den europeiska marknaden.

Intresserad av att delta?

Var: Birger Jarlsgatan 43 i Stockholm, Clear Channels huvudkontor. Våning 6, stor hiss finns.
Datum: Torsdag 17 maj.
Tid: Frukost serveras från 08:30 och seminariet börjar 09:00.
Antalet platser är begränsade.
Skulle du önska du hade fått inbjudan direkt till din mejlbox? Anmäl dig till våra nyhetsbrevsutskick här.
230517-programmatic-frukost-event.jpg

Kontakt

Malin Erlberg

Sales Manager Programmatic