kista-entrance-oct17-5.jpg
Nyheter / Press

Citycon väljer Clear Channel som mediepartner i Sverige

1/9-22
Clear Channel blir Citycons nya samarbetspartner för all medieförsäljning på den svenska marknaden. Tillsammans med Clear Channel vill Citycon utveckla det digitala medieerbjudandet, driva tillväxt och ta kundupplevelsen till nästa nivå.

Clear Channel har visat på ett stort affärskunnande. Tillsammans har vi tittat på hur vi på bästa sätt ska utveckla medieförsäljningen i våra centrum för att därmed kunna erbjuda den allra bästa synligheten för digital marknadsföring. Jag ser fram emot att arbeta med ett starkt team där vi tillsammans kan dra nytta av de möjligheter som finns i våra centrum.

Salla Suonperä, Director Specialty Leasing Nordic, Citycon

Av Citycons 35 internationella handelsplatser återfinns sex köpcentrum i Sverige med närmare 50 miljoner besökare årligen. Avtalet innefattar över 100 digitala reklamskyltar, däribland billboards och wayfinders, vilket ger goda möjligheter inom medieförsäljning, annonsering och specialuthyrning.

– Vi är oerhört glada över förtroendet från Citycon som innebär att vi kan lägga till några av landets främsta köpcentrum till vår redan starka köpnära produkt. Vi har marknadens bästa digitala räckvidd och ser fram emot att kunna erbjuda ännu bättre möjligheter för kunder som vill nå sina målgrupper just när köpbesluten fattas, säger Claes Kugelberg, kommersiell direktör och vice vd för Clear Channel Scandinavia.

Av Citycons köpcentrum i Sverige ligger fyra i Stockholm; Kista, Liljeholmen, Åkersberga, Jakobsberg samt två i Göteborgsområdet beläget i Mölndal och Stenungssund. Samarbetet med Clear Channel inleds under 2023. Sedan tidigare samarbetar Citycon även med Clear Channel i Finland.

Kontakt

Anna Wiksten

Head of Marketing Scandinavia

Ring oss

08 522 400 00. Eller skicka ett email till info@clearchannel.se